aer conditionat auto      
  
CLIMATIZARE AUTO
ECHIPMENTE FRIGORIFICE
SERVICE SI PIESE DE SCHIMB
DIAGNOZA AUTOREFRIGERARE SI CONGELARE


Mattrix Automotive Systems va ofera gama completa de solutii de refrigerare si congelare, cu controlul automat al temperaturii, pentru autoutilitare mici si mijlocii, folosite la transportul alimentelor.

Sistemele instalate de noi sunt in conformitate cu normele Comunitatii Europene, si satisfac toate cerintele comunitare referitoare la transportul bunurilor

Gusturile si cererile clientilor s-au schimbat de-a lungul timpului. DIAVIAFRIGO este raspunsul ideal la cererile pietei, fiind proiectat pentru transportul in conditii de siguranta al alimentelor si bunurilor perisabile, fara a face compromisuri in ceea ce priveste calitatea sau gustul

DIAVIAFRIGO reprezinta o modalitate excelenta de satisfacere a clientilor , aparand, in acelasi timp, interesele distribuitorului. Datorita noii structuri modulare, Diavia Frigo Night & Day faciliteaza transportul bunurilor congelate sau refrigerate,,oferind un plus de siguranta.


- Respectand cerintele clientilor DIAVIAFRIGO este un sistem frigorific complet. Temperatura se regleaza automat. Sistemul indeplineste cerintele legale si solicitarile clientilor. Temperatura din camera frigorifica este mentinuta intre-20 gradeC and +12 grade C , in functie de tipul bunurilor transportate.

- Pentru siguranta sporita, unitatea de control este instalata pe tabloul de bord,controland evaporatorul din celula de refrigerare.

- Evaporatorul este atasat de perete; astfel, spatiul disponibil pentru transportul bunurilor se mareste, iar incarcarea si descarcarea sunt simplificate.

 


- Curatarea spatiului frigorific este si ea mult usurata - Even cleaning is made easier, preventing product remains from producing bacteria and contaminating the environment.

- Unul dintre cele mai mari avantaje ale sistemului Diaviafrigo este faptul ca nimic nu este instalat in exterior (condensatorul e plasat in compartimentul motorului), respectand astfel designul si aerodinamica vehiculului.

- Aceasta solutie permite renuntarea la suprastructurile greoaie folosite anterior, avand doua avantaje imediate: ameliorarea aspectului autovehiculului si accesul nelimitat in parcarile subterane.

Aer conditionat auto - MATTRIX

 
 

 

Powered by DigitalAdvertising